Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümünü Kutlama Mesajı

Nis 08

Türk Polis Teşkilatı; Ülkemizde huzur ve güvenin tesis edilmesi, kamu düzeninin sağlanması, hukukun uygulanması ve suçluların adalete teslim edilmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışmaktadır.

Emniyet mensuplarımız diğer kolluk kuvvetlerimizle birlikte, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede de Milletimizin büyük takdirini kazanmakta, Ülkemizin birlik ve beraberliği için gerektiğinde hayatlarını feda etmektedir.

Düzce Üniversitesi olarak, bu asil ve kutsal görevleri büyük bir özveriyle yerine getiren Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve toplumumuzun barış içinde yaşaması için şehit olan emniyet mensuplarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü