Gel Konuşalım, Yalnız Değilsin

Nis 28

Değerli Mensuplarımız,

Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından Erasmus+KA2 programı kapsamında yürütülmekte olan Drug Addiction Awareness on Adults (DAWAP) projesi ile Hollanda, Portekiz ve Litvanya’nın dahil olduğu 4 ülke çapında yetişkinlerde uyuşturucu madde farkındalığının artırılması amaçlanmaktadır. Bu çerçevede proje dahilinde bir iletişim stratejisi hazırlanmış ve 4 ülkeyi kapsayacak şekilde uluslararası bir kısa video yarışması ilan edilmiştir. ”Gel Konuşalım, Yalnız Değilsin” başlığı ile yayınlanan kısa video yarışmasının amacı 12-18 yaş grubu çocuğu olan yetişkinlerin madde bağımlılığı konusundaki farkındalığının yarışma konusu videolar ile artırılmasıdır. Toplam 10.000 Euro para ödüllü yarışmaya ülkemizde lise ve üniversite düzeyinde öğrenciler başvuru yapabilmekte olup son başvuru tarihi 30 Nisan 2016 olarak belirlenmiştir.

Yarışmaya ilişkin detaylı bilgiye www.yesilay.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.