Kamu Yönetimi Yüksek Lisans ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Doktora Programları Hk.

Nis 28

Değerli Mensuplarımız,

Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü her yıl Kamu Yönetimi Yüksek Lisans ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Doktora programları açmaktadır. Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programları, ülkemizde kamu kesimine yönetici adayı yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Yapılan sınavlarda başarı gösterdikleri takdirde gündüz programlarını kazanan adaylar, kurumlarınca izinli sayılarak programa devam edebilmekte ve akşam programlarının dersleri saat 17.30’da başladığı için bu programlarda izin koşulu aranmamaktadır. 2016-2017 Akademik Yılı Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programları 19 Eylül 2016 günü başlayacak olup gündüz programlarında tezli programı tercih eden öğrenciler, 22 Mayıs 2017, tezsiz programı tercih eden öğrenciler 17 Temmuz 2017 tarihinde görevlerine geri döneceklerdir.

Programla ilgili detaylı bilgiye www.todaie.edu.tr sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.