Üniversitemiz Gölyaka MYO’dan Yılsonu Sergisi

Nis 28

Üniversitemizin 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Gölyaka Meslek Yüksekokulu Yılsonu Sergisi”nin açılışı, Düzce Belediyesi Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Serginin açılışına; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Oğuz Kara, il ve ilçe protokolünden ziyaretçiler ve davetli konuklar katıldı.

Gölyaka Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı’ndan Öğr. Gör. Oğuzhan Korkut, Öğr. Gör. Sevgi Bayram, Öğr. Gör. Sevinç Uz ve Öğr. Gör. Merve Durak eşliğinde hazırlanan eserlerin sunulduğu sergide öğrencilerimiz; Temel Tasarım, Anatomi, Renk Bilgisi, Fotoğraf, Tipografi, İllüstrasyon ve Ambalaj Tasarımı ana derslerinin yanında; Sergileme Tasarımı, Performans Sanatı, Minyatür, Hikâye ve Kitap İllüstrasyonu gibi seçmeli dersler içerisinde hazırladıkları çalışmaları, ziyaretçilerin beğenisine sundu. Öğrencilerimizin çalışmaları ziyaretçiler tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi.

Gölyaka Meslek Yüksekokulu Yılsonu Sergisi, 29 Nisan 2016 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.