Üniversitemizden Flüt ve Piyano Resitali

Nis 28

Üniversitemizin 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültemiz tarafından düzenlenen “Flüt ve Piyano Resitali” Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programa; Düzce Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran, davetli misafirler ve öğrencilerimiz katıldı.

“Flüt ve Piyano Resitali”, Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Ayşe Kaptan ve Öğr. Gör. Eda Nazlımoğlu tarafından icra edildi. Dünya müzikleri ile Anadolu ezgilerinin paylaşıldığı resitalde dinleyiciler keyifli anlar yaşadı. Flütte Öğr. Gör. Eda Nazlımoğlu ve piyanoda Yrd. Doç. Dr. Ayşe Kaptan, sergiledikleri başarılı müzikal performanslarıyla dinleyicilerin beğenisini kazandı.

Program, Yrd. Doç. Dr. Ayşe Kaptan ve Öğr. Gör. Eda Nazlımoğlu’na teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.