Düzce MYO’dan Baskı Teknolojisi Konferansı

Nis 29

Üniversitemiz Düzce Meslek Yüksekokulu Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü tarafından düzenlenen “Baskı Teknolojisi” konulu konferans, Yüksekokulumuzda gerçekleştirildi.

Programa; İmteks Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Baskı Bölümü Yöneticisi Ömer Yeşilyurt, Sürekli İyileştirme Müdürü Hasan Köleoğlu, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gülden Abanoz,  Öğr. Gör. Çiğdem Dursun Çalışan,  Öğr. Gör. Dr. Filiz Dursun, Tekstil Teknolojisi Programı’nda eğitim gören öğrencilerimiz katıldı.

Programın davetli konuşmacısı Ömer Yeşilyurt, baskı teknikleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Baskı işleminin basamakları hakkında detaylı bilgiler paylaşan davetli konuşmacı, farklı baskı örneklerinden kesitler sundu. Baskı örneklerinin incelenmesiyle devam eden program, soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Konferansın sonunda davetli konuşmacıya teşekkür belgesi takdim edildi.