Üniversitemiz Düzce MYO Workshop Etkinliği Düzenledi

Nis 29

Üniversitemiz Düzce Meslek Yüksekokulu Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü tarafından organize edilen Workshop etkinliği, emekli öğretmen, kırkyama uzmanı ve sanatçı Özhan Abat’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gülden Abanoz,  Öğr. Gör. Çiğdem Dursun Çalışan,  Öğr. Gör. Dr. Filiz Dursun ile ikinci sınıf Tekstil Teknolojisi Programı öğrencilerimiz katıldı.

Ulusal ve uluslararası birçok sergiye katılarak birincilik ödülleri alan ve Kırkyama (Patchwork) konusunda uzman olan Özhan Abat tarafından öğrencilerimize; yoyo, yoyodan menekşe, atsız çiçek, mine ve lale çalışmaları uygulamalı olarak gösterildi.

Öğrencilerimizin büyük keyif aldığı Workshop etkinliği, davetli konuğa teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.