Üniversitemiz Judoda da İddialı

May 03

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu bünyesinde gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası’nda Üniversitemiz, takım halinde Türkiye üçüncülüğü başarısı elde etti.

Zonguldak’ta gerçekleşen ve ülke çapında 41 üniversiteden 550’ye yakın sporcu katıldığı şampiyona açılış seremonisi ile başladı. Okt. Zeki Demirci yönetiminde şampiyonaya katılan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nden öğrencimiz Semih Adıyaman, açık sıklette Türkiye Şampiyonluğuna uzanırken 100 kg kategorisinde ise Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası’nda Üniversitemiz takım halinde de Türkiye üçüncüsü olarak müzesine bir kupa daha kattı.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kürşat Karacabey, öğrencilerimizin kazandığı sportif başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Katıldığımız bütün şampiyonalardan kupa ile dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.