Üniversitemizde “Cennete Gidemezsek Yandık” Konulu Konferans Düzenlendi

May 05

Üniversitemiz Akademik Koordinasyon Topluluğu tarafından Çınaraltı İlim ve Kültür Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Cennete Gidemezsek Yandık” başlıklı konferans, Üniversitemiz Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi.

Çınaraltı İlim ve Kültür Derneği’nden Osman Sungur Yeken, Ramazan Ünsal ve Murat Tarık Zenbal’in konuşmacı olarak katıldığı programı, öğrencilerimiz ve davetli misafirler ilgiyle takip etti.

İman ve iman zafiyeti konusunu ayetler ve hadisler ışığında anlatan davetli konuşmacılar, dinden uzaklaşıldıkça toplumsal hayatta yaşanan olumsuzlukların arttığını dile getirdi. Kendi yaşantılarından örnekler veren konuşmacılar, gençlerin günaha düşmemesi için izlemesi gereken yolları kendilerine has üslupları ile ifade ettiler.

Dini, ilmi ve kültürel sohbet şeklinde gerçekleştirilen konferansta; katılımcılara imanın ve ibadetlerin önemi konusunda tavsiyelerde bulunan davetli konuşmacılar, sohbet aralarında yaptıkları espriler ile konferansa renk kattılar.