Kaynaşlı MYO’da Necip Fazıl ve II. Abdülhamid Han Hakkında Konferans

May 11

Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Özçelik tarafından Necip Fazıl Kısakürek ve Osmanlı İmparatorluğu'nun 34. Padişahı Abdülhamid Han hakkında konferans verildi.

Konferansın davetli konuşmacısı Atilla Özçelik, geçmişe ve günümüze fikirleri ile ışık tutan ve gelecek nesillere yol gösteren Necip Fazıl Kısakürek ile Osmanlı İmparatorluğu'nun 34. padişahı ve 113. İslam Halifesi Sultan II. Abdülhamid Han hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Konferansta, Necip Fazıl Kısakürek’in güçlü kaleminden çıkan şiirleri ve II. Abdülhamid Han’ın dünyaya örnek olan devlet adamlığı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Atilla Özçelik, öğrencilerimizin tarih bilinci kazanmasına katkı sağladı.

Türk Sanat Müziğinden bir eser seslendirerek sunumunu sonlandıran Atilla Özçelik’e Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Bayraktar tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.