Üniversitemiz Katılımcı Temelli Yönetim Modeline Önem Veriyor

May 11

Şeffaflık, katılımcılık ve hesap verebilirlik ilkeleri kapsamında Üniversitemiz tarafından hayata geçirilen “Açık Kapı Uygulaması” gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın sorunlarını, beklentilerini ve iyileştirme önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek üzere düzenlenen Açık Kapı Günü’nün altıncısı gerçekleştirildi.

Açık Kapı Günü’ne katılan mensuplarımızı Rektörlük Makamı’nda kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, onların soru, görüş ve önerilerini dinleyerek kendisine iletilen konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yönetim olarak, Üniversitemizin gelişmesine katkıda bulunacak yeniliklere açık olduklarını; mensuplarımızın fikirlerine her zaman değer verdiklerini belirten Rektörümüz, Açık Kapı Uygulaması’nın katılımcı temelli bir yönetim tarzının geliştirilmesine ve kurumsallaşmaya büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Açık Kapı Uygulaması, her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleştirilmeye devam edecek.