Eğitim Fakültemizden Materyal Sergisi

May 12

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı ikinci sınıf öğrencilerinin Müzik Öğretimi dersi kapsamında hazırladıkları ürünler, Materyal Sergisi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Üniversitemizin 10. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen sergide geleceğin öğretmen adayları olan öğrencilerimiz; çeşitli materyallerden oluşturdukları davul, bateri, marakas, kastanyet, def, piyano, zil, kemençe ve kanun gibi çeşitli enstrüman örneklerini sergileme imkanı elde etti.

Materyal Sergisi ile ilgili görüşlerini dile getiren Öğr. Gör. Eda Nazlımoğlu, enstrümanların yapımında günlük hayatta kolaylıkla ulaşılabilecek kumaş, ip, karton, plastik, ahşap ve metal gibi malzemelerin kullanıldığını söyledi.

Öğr. Gör. Eda Nazlımoğlu, öğrencilerimizin öğretmenlik sürecinde müzik derslerini daha renkli ve nitelikli şekilde uygulamalarını sağlamak amacıyla bu sergiyi düzenlediklerini ifade ederek açıklamalarını sonlandırdı.