Sosyal Bilimler MYO’dan Kurum Dışı Paydaşlarımıza Teşekkür Programı

May 16

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Dönemi’nde Meslek Yüksekokulumuzda ders veren kurum dışı paydaşlarımız için teşekkür programı düzenlendi.

Belge takdim törenine; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Müdür Vekili Doç. Dr. Ayhan Şamandar, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Şenay Gürel,  İşletme Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Bosnalı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ali Can, Sosyal Güvenlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Muzaffer Çabukoğlu ve Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özge Akşehirli katıldı.

Kurum dışı paydaşlarımızla işbirliğinin Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuz açısından önemli olduğunu ifade eden Doç. Dr. Ayhan Şamandar, “Sizler bizim için değerli ve önemlisiniz. Bu işbirliklerinin önümüzdeki sene de artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi. Doç. Dr. Ayhan Şamandar’ın konuşmasının ardından öğrencilerimize bilgi ve tecrübeleriyle sağlamış oldukları katkılardan dolayı tüm kurum dışı paydaşlarımıza teşekkür belgeleri takdim edildi.

Meslek Yüksekokulumuzda ders veren Sosyal Güvenlik Kurumu Düzce İl Müdürlüğü’nden Sosyal Güvenlik Denetmenleri Yunus Konur ve Ahmet Çağlar Aslan’a, Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Halil Padır’a, ATOS Çağrı Merkezi Eğitim Uzmanı Melda Yarar’a, İŞKUR Düzce Şube Müdürü Hasan Ali Subaşı ile Düzce Defterdar Yardımcısı Murtaza Kamar’a teşekkür belgeleri takdim edildi.

Program, Üniversitemizin 10. kuruluş yıl dönümü anısına pasta kesilmesinin ardından sona erdi.