Bank24Jet Öğrenci Kimlik Kartı

May 17

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz öğrencilerinin “Bank24Jet Öğrenci Kimlik Kartı” (Türkiye Hak Bankası) dağıtımı 13 Mayıs 2016 – 27 Mayıs 2016 tarihleri arasında bağlı bulundukları Yerleşkelerde açılan stand alanında yapılacaktır. Konuralp Yerleşkesinde bulunan Fakülte, Yüksekokul ve Enstitü öğrencilerimiz için “Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi” Merkezi Derslikler girişinde stand açılacaktır

Öğrencilerimiz nüfus cüzdanı fotokopilerini ibraz ederek bu tarihten itibaren geçerli olacak yeni öğrenci kimlik kartlarını, açılan stand alanından almaları gerekmektedir. Ayrıca 2015 girişli öğrencilerimizin geçici Üniversite Kimlik Kartlarını kart tesliminde iade etmesi gerekmektedir. Üniversitemiz ile Türkiye Halk Bankası arasında imzalanan protokol gereğince kart tesliminden itibaren Bank24Jet Öğrenci Kimlik Kartları geçerli olacak olup diğer kartlar hükümsüz olacaktır.

Stantlarda oluşacak yoğunluğu önlemek adına öğrencilerimizin Bank24Jet Öğrenci Kimlik Kartlarını son günü beklemeden ivedilikle almaları önemle duyurulur.

Bilgilerinize sunarız.