“Bank24Jet Öğrenci Kimlik Kartı”

May 25

“Bank24Jet Öğrenci Kimlik Kartı” (Türkiye Halk Bankası) dağıtımı devam etmekte olup, dağıtım işlemleri 27 Mayıs 2016 Cuma günü sona erecektir.

“Bank24Jet Öğrenci Kimlik Kartı”; öğrencilerimiz için öğrenci kimliği statüsünde olup, aynı zamanda kampüs girişlerindeki turnike geçişlerinde ve yemekhanelerde yemek alımında zorunlu tutulacaktır. Bu nedenle öğrencilerimizin öğrenci kimlik kartlarını kullanabilmeleri için dağıtım süresi sona ermeden almaları gerekmektedir.

Konuralp Yerleşkesinde bulunan Fakülte, Yüksekokul ve Enstitü öğrencilerimiz için Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi (Merkezi Derslikler) girişinde stand oluşturulmuş olup  Çilimli, Kaynaşlı, Cumayeri, Gümüşova ve Gölyaka Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz de 27 Mayıs 2016 tarihine kadar yine Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi’nden kartlarını alabileceklerdir.

Düzce Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ve Akçakoca Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz kendi yerleşkelerinde açılan stand alanından kartlarını temin edebilirler.

Öğrencilerimiz açılan stantlara nüfus cüzdanı fotokopilerini teslim ederek geçerli olacak yeni "öğrenci kimlik kartlarını" alabilirler. Ayrıca 2015 girişli öğrencilerimizin geçici Üniversite Kimlik Kartlarını kart tesliminde iade etmesi gerekmektedir.

Üniversitemiz ile Türkiye Halk Bankası arasında imzalanan protokol gereğince kart tesliminden itibaren Bank24Jet Öğrenci Kimlik Kartları geçerli olacak ve diğer kartlar hükümsüz olacaktır.

Öğrencilerimizin Öğrenci Kimlik Kartlarını ivedilikle almaları önemle duyurulur.