Teknoloji Transfer Ofisimiz Bilgilendirme Toplantılarına Devam Ediyor

Haz 08

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi, Akçakoca Yerleşkemizde görev yapan akademik personellerimize yönelik TÜBİTAK projeleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Teknoloji Transfer Ofisi’nden Hande Özer, Özge Özkan, Caner Demirdağ ve Armağan Yardımcı’nın projelerle ilgili bilgilendirme yaptığı toplantıya; Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zafer Akbaş, Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu, Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız Yrd. Doç. Dr. Süleyman Ağraş, Ögr. Gör Ramazan Kaya ve öğretim üyelerimiz katıldı.

Proje kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi’nin yapısı, faaliyet alanları ve uygulamaları anlatıldı. TÜBİTAK destekli projelerin tanıtımının da yapıldığı toplantıda; patent alma, şirketleşme ve girişimcilik konuları öne çıktı.

Soru-cevap şeklinde devam eden bilgilendirme toplantısı, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.