Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Rektörümüzü Ziyaret Etti

Haz 09

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, Düzce ziyareti kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç’u makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, misafirimiz ve beraberindeki heyeti Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, İşletme Fakültemiz Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Akif Öncü ve Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş ile birlikte ağırladı.

Şeref Malkoç’a Üniversitemizin kuruluş sürecinden itibaren gerçekleştirdiği büyümeyi ve bu süreçteki gelişmelerle ilgili bilgileri aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şeref Malkoç’a ebru tablosu hediye etti.