Bayramlaşma Törenimizi Gerçekleştirdik

Tem 11

Rektörlüğümüz tarafından Ramazan Bayramı vesilesi ile düzenlenen bayramlaşma töreni, Üniversitemiz akademik ve idari personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ortak Yaşam Alanı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Ramazan ayındaki dinginliği ve huzurlu günleri, diğer aylarda da yaşama temennisinde bulundu.

Rektörümüz, “Ramazan ayındaki huzur, ibadet ve hayırları yılın geri kalanında da yaşayabiliriz diye ümit ediyorum. Hepinizin geçmiş bayramını tebrik ediyor, Kurban Bayramı’nda da inşallah yeniden birlikte olmak üzere hayırlı bir tatil ve güzel bir yaz dönemi geçirmenizi diliyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bayramlaşma töreni, Üniversitemiz akademik ve idari personelinin kaynaşmasına, birlik ve beraberliğinin güçlenmesine ve ortak manevi duyguların paylaşılmasına vesile oldu.