Düzce Üniversitesi'ne Tercih Fuarında Yoğun İlgi

Tem 25

Üniversitemiz, Eket Fuarcılık tarafından Ankara ATO Congresium’da düzenlenen Ankara Tercih Fuarı’nın ardından İstanbul’da organize edilen tercih fuarında da üniversite adaylarıyla buluştu.

Üniversite tercihinde sona yaklaşılan günlerde, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen fuara, yaptıkları çabaların karşılığını en iyi şekilde almayı amaçlayan öğrenciler ve aileleri katıldı. Gelecekleri için en doğru mesleği ve üniversiteyi seçme heyecanı içerisine giren öğrenciler, fuara ve tanıtım standımıza yoğun ilgi gösterdi.

Üniversitemizde eğitim veren Fakülteler, Yüksekokullar ve Meslek Yüksekokulları, lisans ve ön lisans programlarımız ile bu yıl ilk kez öğrenci kabul edecek bölümlerimiz ve avantajlarının anlatıldığı fuarda, İlimiz ve Üniversitemiz sosyal yaşamı hakkında da bilgiler paylaşıldı. Ayrıca tanıtım standımızı ziyaret eden rehber öğretmen, öğrenciler ve ailelerine Üniversitemizi tanıtan yazılı ve görsel materyaller verilerek katılımcıların bilgilendirilmesi sağlandı.

Üç gün süresince devam eden tercih fuarında 120’ye yakın devlet ve vakıf üniversitesi, kurumları hakkında katılımcılara bilgiler aktardı. Etkinlik boyunca düzenlenen bilgilendirme seminerleriyle öğrenciler ve aileler, üniversite ve bölüm tercihleri hakkında nasıl bir yol izleyecekleri, hangi kriterlere göre tercih yapacakları ve meslek seçiminde önemli olan birçok konuyu eğitimde uzmanlaşmış kişilerden öğrenme imkanına sahip oldular.

Üniversitemizin katıldığı tanıtım etkinlikleri, İzmir’de düzenlenecek olan “Üniversite Tercih Fuarı”yla sona erecek.