Açık Kapı Uygulaması Üniversitemizin Gelişmesine Katkı Sağlıyor

Ağu 10

Yenilikçilik, katılımcılık, sürekli gelişme ve sürdürülebilirlik ilkeleri kapsamında Üniversitemizde ilk kez hayata geçirilen “Açık Kapı Uygulaması” devam ediyor.

Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın sorunlarını, eleştirilerini, gözlem, tespit ve önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla düzenlenen Açık Kapı Günü’nün sekizincisi gerçekleştirildi.

Açık Kapı Günü’ne katılan mensuplarımızı Rektörlük Makamı’nda kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, iletilen soru, görüş ve önerileri dinleyerek konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Mensuplarımızın fikirlerinden optimum düzeyde faydalanmak istediklerini ifade eden Rektörümüz, katılımcı temelli yönetim modelini pekiştirmek için Açık Kapı Uygulamasını stratejik bir yaklaşım olarak benimsediklerini dile getirdi.

Açık Kapı Uygulaması, her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleştirilmeye devam edecek.