Üniversitemizde Restoran İhalesi Gerçekleştirilecek

Ağu 10

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Rektörlük binasında yer alan Turkuaz Restoran’ın ihalesi 16 Ağustos 2016 tarihinde yapılacaktır. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılacak ihale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/d ve 51(g) bendine göre gerçekleştirilecek.

Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesindeki Rektörlük binasının beşinci katında bulunan Restoran; şık, zarif ve rahat bir mekan görünümü sergilemektedir. Turkuaz Restoran’da, akademik ve idari personellerimiz ile misafirlere, birinci ve ikinci öğretimde okuyan öğrencilere yönelik yemek hizmetleri verilecek olup Restoranda sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği seçenekleri sunulacaktır.

İhaleyle ilgilenecek kurum, kuruluş ve kişiler ihale dokümanlarını Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda ücretsiz görebilir ve temin edebilirler.

Üniversitemizdeki sosyal alanların İhalelerine ilişkin detaylı bilgilere http://www.sks.duzce.edu.tr/ internet adresinden ulaşılabilir.