Üniversitemiz Kontenjanlarını Doldurdu

Ağu 15

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016-ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemiz, yine tercih edilen üniversiteler arasında yer alma başarısı gösterdi.

Nitelikli eğitimi, donanımlı öğretim kadrosu, yurt içi ve yurt dışında kazandığı bilimsel başarılarla adından sıkça söz ettiren Üniversitemiz, lisans programlarında ek yerleştirmeler öncesinde kontenjanlarının tamamına yakınını doldurdu.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nda 7000’e yakın öğrenci kontenjanı ayrılan ve kontenjanlarının büyük bir kısmını dolduran Üniversitemiz,  boş kalan çok az sayıdaki kontenjanlarının ÖSYM tarafından yapılacak ek yerleştirmede dolmasını bekliyor.

Düzce Üniversitesi olarak yeni akademik yılda aramıza katılan öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, öğrenim hayatları boyunca başarılar diliyoruz.