2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı İçin Öğrenci Kayıtlarımız Başladı

Ağu 16

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016-ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemizde öğrenim hakkı kazanan öğrencilerimiz için şahsen kayıt dönemi başladı.

10. kuruluş yıldönümünü kutlayan ve bu süre içerisinde birçok ilklere, ulusal ve uluslararası başarılara, önemli projelere imza atan Üniversitemiz, yüzde 95 doluluk oranıyla yine en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer aldı.

2016 YGS ve LYS sonucuna göre lisans ya da ön lisans programlarımıza yerleşen öğrencilerimizin şahsen kayıtları, 19 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edecek.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden İlimize gelerek Üniversitemizde eğitim hakkı kazanan öğrencilerimiz ve aileleri için bilgilendirme stantları kuruldu. Bilgilendirme stantlarında görev alan çalışanlarımız, öğrencilerin en kısa sürede kayıt işlemlerini tamamlaması için özverili bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Kayıt yaptıran öğrencilerimize barınma, ulaşım ve burs gibi konularda detaylı bilgiler veriliyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç kayıt merkezimizi ziyaret ederek öğrenciler ve ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Kayıt, yurt ve servis için açılan stantları gezen Rektörümüz yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Mezunlardan Referans Aldık

Kayıtlar sırasında görüşlerini ifade ede öğrenciler Düzce Üniversitesini tercih etmelerinde, mezun olan öğrencilerden aldıkları bilgilerin ve fakültelerimizdeki akademisyenler hakkındaki olumlu düşüncülerin etkili olduğunu söylediler.

Erdemli bilim, meslek, sanat insanları ve liderler yetiştirmeyi hedefleyen Düzce Üniversitesi olarak, aramıza yeni katılan öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.