Rektörlüğümüzün Seçkin Restoranı ‘’Turkuaz Restoran’’ İşletmecisini Bekliyor

Ağu 25

(İhale Duyurusu)

Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesinde bulunan Rektörlük binamızdaki "Turkuaz Restoran İhalesi”  31 Ağustos 2016 tarihinde Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonu’nda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/d ve 51(g) bendine göre gerçekleştirilecektir. İhale dokümanları Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda ücretsiz görülebilir, temin edilebilir.

Turkuaz Restoran, Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi Rektörlük Binası 5. katında 200 metrekare kapalı alanı ve 100 metrekare terası bulunan kampüs manzarası ile seçkin mekanlara sahiptir. Restoran şık, zarif ve rahat bir mekanda olup işletmeci firmadan; Üniversitemiz akademik, idari, misafir ve öğrencilerine yönelik olarak birinci ve ikinci öğretim sürelerinde yemek hizmeti sunulması beklenmektedir. Restoranda sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri verilecektir. Ayrıca restoranda yemek organizasyonları da yapılmaktadır.  Restoran yemek hizmeti için ihtiyaç duyulan her tür demirbaşa sahip olarak kiraya verilecektir. Yıllık kira muhammen bedeli KDV hariç 9.072 TL.’dir.

Turkuaz Restoran ihalesi ile ilgili detaylı bilgilere http://www.sks.duzce.edu.tr/Dokumanlar/sks/Dosyalar/ihale_ilan%C4%B1_restoran.pdf bağlantı adresinden ulaşılabilir.