Gölyaka Belediyesi DÜ-TÖMER Öğrencilerini Ağırladı

Ağu 26

Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut,  Üniversitemiz Türk Dili Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜ-TÖMER) öğrencilerini misafir etti.

Türkçe Yaz Kursu için Üniversitemiz DÜ-TÖMER’de Türkçe eğitimi gören yabancı Türkoloji öğrencilerine, üç haftalık yoğunlaştırılmış Türkçe kursundan sonra, Gölyaka Belediyesi tarafından Güzeldere Şelalesi Sosyal Tesislerinde yemek organizasyonu düzenlendi.

Neşeli bir ortamda yenilen lezzetli yemeklerin ardından Güzeldere Şelalesi’ni gezen öğrenciler, Düzce’nin doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını ifade ederek Düzce’nin doğal ortamını çok beğendiklerini, burada oldukça hoş vakit geçirdiklerini dile getirdiler.

Günün sonunda Belediye Başkanı Bekir Akbulut’u makamında ziyaret eden misafir öğrenciler, Başkan Akbulut’a sergiledikleri nezaket ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.