8.05.2024

RTS son sınıf öğrencilerimizin kısa film projesi 3. Kocaeli Film Festivali'nde finalde!

Yönetmenliğini Duhan Kavakoğlu'nun yürüttüğü kısa film Berzâh bu yıl 3. kez düzenlenecek Kocaeli Film Festivali Ulusal Öğrenci Kısa Film Kategorisinde finalist olma başarısı gösterdi.

Görüntü yönetmenliğini ve kurgusunu Hakan Furkan Bahçekapılı'nın üstlendiği projenin senaryosu Duhan Kavakoğlu'na ait. Filmin oyuncu kadrosunda Mahmut Oral, Eda Zeynep Yıldız, Hilal Subakan, Mehmet Esentepe ve Cengiz Han Kavakoğlu yer alıyor. Ses operatörlüğünü Kaan Uzunyurt'un gerçekleştirdiği filmin proje danışmanlıklarını Dr. Öğr. Üyesi Evren Günevi Uslu, Öğr. Gör. Murat Uslu, Öğr. Gör. Oğuzhan Duman ve Öğr. Gör. Eray Ünal yürütmüştür.

19-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında öğrencilerimizin filmi izleyiciyle buluşacak. 26 Mayıs akşamı düzenelecek törenle ise ödüller sahibini bulacak.

Film ekibinde yer alan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.