2.05.2024

Düzce Üniversitesi “Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’na” Katıldı

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde 25-26 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenen “Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’na” Düzce Üniversitesi de katıldı.

Yükseköğretimde kalite güvencesi alanındaki bilimsel gelişmeleri, yenilikleri, deneyimleri ve farklı bakış açılarını bir araya getirmek amacıyla düzenlenen konferansta, uluslararası ve ulusal bazda kalite güvencesi ajansları, akreditasyon kuruluşları ve yükseköğretim kurumlarından paydaşlar bir araya geldi. Konferansın katılımcıları arasında; Rektörümüz Prof. Dr. Nedim SÖZBİR, Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Serap BAYRAM ile Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Burak YÜKSEL yer aldı.

Konferansta yüksek öğretim kalite güvencesi alanında birçok önemli bildiri sunuldu. Yüksek öğretimde kalite güvencesi ve akreditasyonun önemine vurgu yapılarak, ulusal ve uluslararası düzeyde bilgi paylaşımı ve iş birliği teşvik edildi.