13.05.2024

AKÇAKOCA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA “DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN ÖNCÜLERİ: YAZILIM KARİYERLERİ VE GELECEĞİN FIRSATLARI” SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

Öğrencilerimize kariyer farkındalığı yaratmak, onlara kariyer yolculuklarında destek sunmak amacıyla Kariyer Planlama dersi kapsamında ve Üniversitemiz Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi İşbirliği Yürütmekte olduğumuz Seminerler Serisinin beşincisi Yüksekokulumuz Konferans Salonunda; 10.05.2024 Cuma günü Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğrencilerine düzenlendi.

Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erdi YALÇIN koordinatörlüğünde düzenlenen “Dijital Dönüşümün Öncüleri: Yazılım Kariyerleri ve Geleceğin Fırsatları” başlıklı seminerin konukları İlimiz de faaliyet göstermekte olan BİLSOFT Yazılım Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. Kurucusu ve Genel Müdürü Ahmet VELİ ve ekibi oldu.

Öğr. Gör. Erdi YALÇIN ve Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arif GÜNGÖR tarafından yapılan açılış konuşmaları ardından Sn. Ahmet Veli Dijital Dönüşüm süreci hakkında öğrencileri bilgilendirdi.  BİLSOFT Yazılım Geliştirme Müdür Yrd. Sn.  Berat YILDIRIM, Yazılım Destek Müdürü Sn. Mehmet AYDIN ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Sn. Feyza AKDEMİR ise Yazılım Teknolojikleri ile ilgili Kariyer Fırsatlarına yönelik sunumlarını yaptılar. Öğrenciler tarafından dikkatle ve ilgi ile takip edilen seminer yine öğrencilerimizin soruları ile devam etti. Konuk firma tarafından öğrencilere verilen hediyelerin ardından program konuklarımaza Teşekkür Belgelerinin takdimi ile sona erdi.