16.05.2024

Polimer Teknolojisi Programı Kauçuk Fuarında

Sektöründe Avrasya’daki tek fuar olan Kauçuk Avrasya Fuarı 17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenerek nitelikli katılımcıları ve profesyonel ziyaretçileri 11. kez bir araya getirmiştir.

Polimer Teknolojisi Programı olarak, programı ve endüstri ile yürütülen projeleri tanıtmak üzere fuarda stant açılmıştır. Fuar süresince program ve bilimsel çalışmalara olan ilgi oldukça yüksek olduğu görülmüştür.

18 Nisan 2024 Perşembe günü Polimer Teknolojisi programı öğretim üyeleri ve öğrencileri ile birlikte Kauçuk Fuarı ziyaret edilmiştir. Öğrencilerin hem katılımcı hem de ziyaretçilerle bir araya gelmeleri ve elastomer konusu ile ilgili gerçekleştirilen seminere katılmaları onların ufkunu genişletmiştir.