16.05.2024

İŞKUR Kampüste” Etkinliği Gümüşova Meslek Yüksekokulumuz’da Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Gümüşova Meslek Yüksekokulu tarafından, öğrencilerimize yönelik düzenlenen “İş Arama Süreçlerinizde İŞKUR Kampüste” etkinliği Gümüşova Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Gülhan Özgüngör ve Hayrullah Uzun konuşmacı olarak katıldı. Üniversitemiz Öğr. Gör. İrem Horuz’un moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte etkili özgeçmiş hazırlama, iş arama becerileri ve mülakat teknikleri konuları ele alındı.

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Gülhan Özgüngör ve Hayrullah Uzun, kariyer süreçlerindeki deneyimlerini aktararak öğrencilerimize, özgeçmişlerini nasıl etkili hazırlayabileceklerini, iş arama sürecinde hangi becerilerin önemli olduğunu ve mülakatlarda nasıl başarılı olabilecekleri konusunda bilgi verdi.

Etkinlik, konuşmalarında iş arama sürecindeki zorlukları aşmak için değerli ipuçları ve pratik bilgiler sunan katılımcılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından son buldu.