Üniversitemiz #iletişimekimi Organizasyonuna Ev Sahipliği Yapıyor

Eki 11

Üniversitemiz, iletişim kavramına yeni bir bakış açısı getirmek ve iletişimi tüm boyutlarıyla değerlendirmek amacıyla 15-19 Ekim 2018 tarihleri arasında #iletişimekimi organizasyonuna ev sahipliği yapıyor.

Değişen teknoloji ve yaşam tarzlarına bağlı olarak insanlar arası kurulan iletişimde değişiklikler yaşansa da iletişime duyulan ihtiyacın önemine dikkat çeken Üniversitemiz, bu önemli organizasyonda iletişim, medya, sanat ve televizyon dünyasının duayenlerini bir araya getiriyor.

İletişime dair yeni fikirlerin, çözüm önerilerinin ve farklı bakış açılarının alanında yetkin isimler tarafından yorumlanacağı etkinliklerde, ünlü isimlerle söyleşilerin yanı sıra, fotoğraf atölyesi, haber yazma atölyesi, kadın girişimciler atölyesi, okuma atölyesi, oyuncak atölyesi ve yaratıcı yazarlık atölyesi ile katılımcılara iletişime dair birçok fırsat sunuluyor.

Sizleri bireysel, kurumsal ve toplumsal İletişime yeni bir soluk getirecek #iletişimekimi organizasyonuna davet ediyoruz.