Üniversitemiz “Açık Kampüs” Etkinliği ile Şehrimizle Bütünleşiyor

Şub 27

Şehir-üniversite bütünleşmesini sağlamak ve halkın Düzce Üniversitesi’ni daha yakından tanımasına destek olmak amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından başlatılan “Açık Kampüs” etkinliği ile Üniversitemiz, Düzceli vatandaşlarımızı ağırlamaya devam ediyor.

Bu ayki Açık Kampüse; Düzce Küçük Sanayi Sitesi (KSS) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan ve Yönetim Kurulu 2. Başkanı Ömer Soyer ile Düzce Farabi Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

İlk olarak Orman Fakültesi’ni ziyaret eden misafirlerimiz, Fakültemizin fiziksel ve sosyal alanlarını gezerek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Üniversitemiz Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (DÜBİT) ziyaret eden konuklar, Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Fen Edebiyat Fakültesi ile ziyaretlerini tamamladı.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi (KSS) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan ile Yönetim Kurulu 2. Başkanı Ömer Soyer’e Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç tarafından “Açık Kampüs Diploması” takdim edildi.

Açık Kampüs uygulamasının öğleden sonraki programında yine Düzce Farabi Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan bir diğer misafir grubu, Üniversitemizin akademik ve sosyal alanlarını ziyaret etti.

Ziyaret sonunda kendilerine “Açık Kampüs Diploması” takdim edilen Düzce Farabi Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Fahri Düzce Üniversitesi Gönüllüsü oldu. Üniversitemizin eğitim-öğretim, bilimsel araştırma, bölgesel kalkınma ve sosyal sorumluluk gibi birçok alanda yürüttüğü hizmetler hakkında faydalı bilgiler edinen Açık Kampüs ziyaretçilerimiz, kendilerine yakın ilgi gösteren Üniversitemiz Yönetimine ve yetkililerine teşekkür etti.