Düzce Kırım Türkleri Derneği Gecesinde Öğretim Üyelerimize Başarı Belgesi

Mar 05

Düzce Kırım Türkleri Derneği tarafından düzenlenen gecede, Üniversitemizden Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar ile Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. H. İbrahim Uğraş’a ilimizle ilgili yaptıkları değerli katkılardan dolayı teşekkür edilerek belgeleri takdim edildi.

Bu anlamlı programda, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar Yüksek Hızlı Tren çalışmaları konusunda verdikleri desteklerden dolayı Kırım Türkleri Derneği’ne teşekkür etti. Prof. Dr. H. İbrahim Uğraş ise ihtisaslaşma çalışmaları ile Üniversitemiz Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (DÜBİT) faaliyetleriyle ilgili kısa bilgilendirme yaparak dernek yönetimine ve üyelerine teşekkür etti.