Kaynaşlı Meslek Yüksekokulumuzda Yeşilay Haftası Etkinliği Düzenlendi

Mar 08

1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu ve Yeşilay Kaynaşlı Şubesi tarafından Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda bağımlılık konulu bir program gerçekleştirildi.

Programa konuşmacı olarak katılan Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Dilek Demirezen bağımlılık alanındaki tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Sigara, alkol ve teknoloji bağımlılığı konularına değinen Üniversitemiz öğretim görevlisi, bağımlılıkların çocuklar üzerindeki etkisine ve öğrencilerimizin bağımlılıkla nasıl mücadele etmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Katılımcılar açısından verimli geçen programda, Yeşilay Kaynaşlı Şube Başkanı İsmail Korkmaz ve Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Bayraktar tarafından Dilek Demirezen’e teşekkür belgesi takdim edildi.