Üniversitemiz Kadın Tenis Takımı 1. Lige Yükseldi

Mar 13

Üniversitemiz, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından  Antalya’da düzenlenen Üniversitelerarası 2. Lig Tenis Turnuvasına başarılarıyla damgasını vurdu.

Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Korkmaz Yiğiter yönetiminde erkek ve kadın takımı olarak şampiyonaya katılan Üniversitemiz,  kadınlarda grubunu şampiyon olarak tamamlayarak 1. Lige yükselirken, erkek takımı ise grubunda üçüncü oldu.

Doç. Dr. Korkmaz Yiğiter, kadınlarda birincilik ve erkeklerde üçüncülük olmak üzere iki kupa ile Üniversitemizi onurlandıran öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını temenni etti.

Kaptanlığını Türkan Sarıkaya’nın yaptığı kadın takımımızda; Şevval Demir, Fatma Deniz ve Ayşenur İdem yer alırken, Cumali Tekdemir’in kaptanlığını yaptığı erkek takımımızda ise Eray Terzi, Yunus Zengin ve Sedat Duran yer aldı.