“CV’ye Sığmak mı? Yıldız Çalışan Olmak mı?”

Mar 27

Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu düzenlediği “Halkla İlişkiler Çalışmaları” etkinliği kapsamında, Kurumsal Gelişim ve İletişim Danışmanı Canan Duman’ı öğrencilerimizle buluşturdu.

Bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan Canan Duman;  “Nasıl Başarılı Olacaksınız”, “Yeteneğinizi Nasıl Geliştireceksiniz”, “İş Dünyasının Yeni Mezunlardan Beklediği Kriterler” gibi birçok konuda söyleşi gerçekleştirdi.

Etkinliğin sonunda öğrencilerin sorularını da cevaplayan Canan Duman’a, halkla ilişkiler çalışmalarına sağladığı katkılar ve gerçekleştirdiği başarılı sunum için, Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Ali Bayhan tarafından teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi

Gerçekleştirilen söyleşi etkinliğinin ardından Canan Duman, kitaplarını imzaladı.