Minik Öğrenciler Orman Fakültesini Ziyaret Ederek Doğal Yaşam Hakkında Bilgi Aldılar

Mar 28

Üniversitemiz Orman Fakültesi’ni ziyaret eden Düzce Avni Akyol İlkokulu 2. ve 3. sınıf öğrencileri, fakülte içerisinde oluşturulmuş arşiv ve vitrinleri gezerek doğal yaşam konusunda bilgilendirildiler.

Avni Akyol İlkokulu Müdürü Tanju Uraslu ve okul öğretmenleri gözetiminde Üniversitemiz Orman fakültesine gelen, 1. ve 2. sınıfa ait yaklaşık yüz öğrenci, Fakültemiz öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin, arşivlediği ve oluşturduğu; bitki bakım üniteleri, şehrimize ait endemik bitki türleri, ağaç ürünleri, doldurulmuş hayvan örnekleri gibi çalışmaları inceleyerek coğrafi ve doğal yaşam konusunda bilgi sahibi oldular.

Gösterilen ilgiden ve aldıkları bilgilerden memnuniyet duyduklarını ifade eden Düzce Avni Akyol İlkokulu yetkilileri, Üniversitemiz yetkililerine ve Fakülte çalışanlarına teşekkür ederek ziyareti sonlandırdı.