Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Müdürleri Bir Araya Geldi

Nis 02

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, meslek yüksekokullarında sürdürülen eğitim, öğrencilere sağlanan; sosyal, kültürel ve staj imkanları değerlendirildi.

Öğrencilerimizin eğitiminden iş imkanlarının oluşturulabilmesi hakkında birçok konun konuşulduğu programa; Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Bayraktar, Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yunus Biçen, Ormancılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hayati Zengin, Çilimli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İlkay Ejder Erturan, Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nejla Özmen, Gümüşova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sıtkı Akıncıoğlu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serap Bayram katıldı.

Toplantıda Meslek Yüksekokulları hakkında çeşitli gündem maddeleri görüşüldü ve bunlara dair alternatif çözüm önerileri sıralandı.

Toplantı Meslek Yüksekokulumuz Ebru Atölyesinde yapılan ebru etkinliği ile son buldu.