Düzce 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nden Üniversitemize Ziyaret

Nis 26

Düzce 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileri, yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi’ni ziyaret etti.

İki gün süresince gerçekleştirilen programın ilk gününde sayısal grubu öğrencileri, Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin ziyaret ederek bu fakülteler bünyesindeki lisans bölümleri, verilen eğitim ve kampüs yaşamı hakkında önemli bilgiler edindi.

Düzce 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi eşit ağırlık grubu öğrencileri ise ikinci günde, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret etti. Ziyarette lisans bölümleri, ders içerikleri, istihdam olanakları ile sosyal ve kültürel olanaklar konusunda misafir öğrenciler bilgilendirildi.