Öğrencilerimiz Materyal Tasarım Yarışması’nda Ödül Kazandı

Nis 30

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, alan eğitiminde materyal tasarım yarışması “ALEMTAYS-VI” ve “Uluslararası Alan Eğitiminde Materyal Sempozyumu”na katıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, 142 materyal birbiriyle yarıştı. Fen eğitimi alanında 10 materyal ile katılım yapan Üniversitemiz Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencilerinin 3 materyali, ödüle layık görüldü. Birbirinden güzel materyallerin sergilendiği etkinlikte Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencileri, başarılı materyalleri ve sunumları ile katılımcılardan tam not aldı. Ayrıca kendi alanlarında farklı materyalleri de görme imkanı bulan öğrencilerimiz, önemli bir deneyim kazanmış oldu.

Uluslararası Alan Eğitiminde Materyal Sempozyumu’na da katılan Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Genç ve lisans öğrencileri Seda Söğüt ile Sena Albayrak “Mobil Öğrenme” üzerine bildiri sunumu gerçekleştirdi.

Başarı ile gerçekleştirilen sergi ve sempozyum, öğretmen adaylarına meslek hayatları için farklı bir bakış açısı kazandırmış oldu.