Üniversitemizden Geriatrik Psikiyatrik Aciller Eğitimi

Nis 30

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Yaşlı Bakımı Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Tuğçe Şık tarafından, Hilmi Çilingir Huzurevi’nde çalışan hemşirelere yönelik “Geriatrik Psikiyatrik Aciller” başlıklı bir eğitim düzenlendi.

Huzurevinde görev yapan hemşireleri, sık karşılaşılan acil psikiyatrik vakalar üzerine bilgilendirmek amacıyla düzenlenen eğitimde; acil geriatrik psikiyatrik vaka türleri, yapılması gereken acil tedavi yöntemleri ve hemşirelerin bu durumlarda göstermeleri gereken yaklaşımlarına yönelik güncel bilgiler sunuldu. Hilmi Çilingir Huzurevi’nde görev yapan hemşirelerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği eğitim, katılımcıların konuya ilişkin sordukları soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.