Rektörümüz Yeni Dönem Adayı Olarak Düzce’deki Ziyaretlerine Başladı

May 01

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, yeni dönem rektör adayı olarak Düzce’deki ziyaretlerine Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ile başladı.

2015-2019 yılları arasında Üniversitemizin hayata geçirdiği projeleri içeren “Düzce Üniversitesi 2015-2019” kitabı ile Rektörümüz, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’dan başlayarak il ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Düzce Valisi ile birlikte Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Belediye Başkan Yardımcıları ve Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik’i ziyaret eden Rektörümüz, yeni dönem rektör adayı olarak il protokolü ile istişarelerde ve bilgi alışverişinde bulunuyor.

Ziyaretlerde, Üniversitemizin ve şehrin gelişimi için her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, daha önce olduğu gibi tüm kurumlarla iş birliği ve koordinasyon içerisinde hareket edecekleri vurgusunda bulundu.