Üniversitemizde Konuralp Pilavının Lezzeti Tanıtıldı

May 06

Üniversitemiz, Konuralp’te yetiştirilen pirinç üretimine dikkat çekmek ve üretilen kaliteli pirincin lezzetini mensuplarımıza da tanıtmak amacıyla “Konuralp Pilavını Birlikte Yiyelim” etkinliği düzenledi.

Etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin, Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş, akademik ve idari personellerimizle öğrencilerimiz katıldı. Rektörümüz, bu etkinliği her yıl geleneksel olarak düzenlemek istediklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Üniversitemiz 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte;  Düzce’nin önemli pirinç bölgesi olan Konuralp’teki çeltik tarlalarından üretilen lezzetli ve kaliteli pirinçlerden yapılan pilav, akademik ve idari personellerimizle öğrencilerimize ikram edildi. İkram edilen pilav için Üniversitemiz mensupları beğenilerini dile getirdi.