Üniversitemizin İhtisaslaşma Faaliyetleri ve Ürünleri, Uluslararası Fuarda Tanıtıldı

May 07

Üniversitemiz, Avusturya İslam Federasyonu tarafından Voarlberg eyaletine bağlı Dornbirn şehrinde düzenlenen 1. Prof. Dr. Fuat Sezgin Eğitim ve Üniversiteler Fuarında, ihtisaslaşma kapsamındaki faaliyetlerini ve ürünlerini tanıttı.

Avusturya, İsviçre ve Almanya’ya sınırı bulunan Voarlberg eyaletinde düzenlenen fuarda, yurtdışında yaşayan Türkler; hem ihtisaslaşma kapsamında üretilen ürünlere hem de Üniversitemizin Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı süreçlerine yoğun ilgi gösterdi. Üniversitemiz, özellikle ihtisaslaşma kapsamında üretilen ürünlerin online satışı için yoğun taleple karşılaştı.

Üniversitemizin standını  Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Bregenz Başkonsolosu Nursel Berberoğlu, Voarlberg Eyaleti İçişleri Bakanı Christian GantneR, Avusturya İslam Federasyonu Başkanı Abdi Taşdöğen de ziyaret etti.