Liseli Öğrenciler Moda Tasarım Atölyesi’ni Gezdiler

May 08

Düzce Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencileri, Üniversitemiz Düzce Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, gerçekleştirilen eğitim-öğretim ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Düzce Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Bölümünü ziyaret eden öğrenciler ve öğretmenlerine Üniversitemiz Öğretim elemanları Öğr. Gör. Gülden Abanoz ve Öğr. Gör. Çiğdem Dursun Çalışan eşlik etti. Giyim sektörüne yön veren moda tasarımı hakkında bilgiler veren öğretim elemanlarımız, ziyaretçilerden gelen soruları da yanıtlayarak, bölüm hakkında bilgilendirilmelerini sağladı.

Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Üniversitemiz yetkililerine teşekkür eden Düzce Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile ziyareti sonlandırdı.