SEPAŞ “Enerji Sokakta” Adlı Fotoğraf yarışması Düzenliyor

May 10

Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencileri ve Düzce Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu’nun organize ettiği ve SEPAŞ Enerji'nin düzenlediği 'Enerji Sokakta' adlı fotoğraf yarışmasının lansmanı Üniversitemizde gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte sokak fotoğrafçılığı hakkında bir sunum gerçekleştiren Ünlü Fotoğrafçı Mustafa Seven, fotoğrafa ve fotoğrafçılığa gönül veren herkesi bu yarışmada görmek istediğini belirterek, Kocaeli, Sakaya, Düzce ve Bolu bölgesinde gerçekleştirilecek yarışma hakkında da bilgiler verdi.

Ünlü fotoğrafçı Mustafa Seven’in önderliğinde düzenlenen yarışmada sokağın enerjisinde saklı kareleri en iyi yansıtan 3 kişi özel ödüllerin sahibi olacak. 2 Mayıs-5 Temmuz tarihleri arasında Kocaeli, Bolu, Düzce ve Sakarya’da ikamet eden 18 yaşından büyük kişilerin ücretsiz olarak katılabileceği yarışmada genel kategorinin yanı sıra, 21 yaş altı fotoğrafçıların eserlerinin de değerlendirileceği Genç Objektif kategorisi olacak.

Yarışmanın ilk üç kazananı Mustafa Seven ile Eylül ayında Gaziantep’e giderek sokak fotoğrafçılığı gezisine katılma imkanı yakalayacak. Mustafa Seven’den birebir ders alma imkanının yanı sıra; birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL ve üçüncüye bin 500 TL para ödülü de verilecek. Genç Objektif Özel Ödülü kazananı da bin TL para ödülü verilecek.

Yarışma koşullarıyla ilgili detaylı bilgiye www.sepas.com.tr adresinden ulaşılabilir.