Öğrencilerimizin Geliştirdiği Eğitim Materyalleri Ziyaretçilerle Buluştu

May 22

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı, geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiği, Çocuk Gelişimi Materyal Sergisi’ni bu yıl Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerle buluşturdu.

Çocukların gelişimi için öğrencilerimiz tarafından tasarlanan ve geliştirilen materyal sergisinin açılışına; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serap Bayram, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Öğr. Gör. Dr. Zeynep Seda Çavuş tarafından yürütülen eğitimde Araç Gereç Geliştirme dersi,  Öğr. Gör. Dr. Zeynep Topcu Bilir tarafından yürütülen Erken Çocukluk Döneminde Matematik Eğitimi dersi ve Öğr. Gör. Yağmur Başaran tarafından yürütülen Okul Öncesinde Bilim Eğitimi dersi kapsamında, Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri; bir dönem boyunca hazırlamış oldukları materyalleri gün boyu ziyaretçilerin beğenilerine sundu.

Sergide parmak kuklalar, el kuklaları, müzik materyalleri, deney kitapları, matematik becerilerine yönelik eğitici materyaller, eğitici oyuncaklar, örgü bebekler, maskeler ve oyun evleri yer aldı. Öğrencilerimizin ders kapsamında yaptığı oyun evlerinin bir kısmı da sergiyi ziyarete gelenler tarafından satın alındı.

Çocuk Gelişimi Materyal Sergisi’ni, Üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencileri ile birlikte Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullar ve öğrenciler ziyaret etti.