Üniversitemiz Genç TEMA Topluluğu Yıl Sonu Toplantısını Gerçekleştirdi

May 31

Üniversitemiz Öğretim Görevlisi ve TEMA Vakfı Düzce İl Temsilcisi Oğuzhan Kendirli koordinatörlüğünde Genç TEMA Topluluğu öğrencileri yıl sonu toplantısını gerçekleştirdi.

Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Oğuzhan Kendirli yaptığı açıklamada, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı boyunca sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Genç TEMA öğrencileri ile gurur duyduğunu ifade etti. Üniversite içerisinde ve şehrimizde yaptıkları etkili çalışmaları için öğrencileri tebrik eden Kendirli, hepsine ayrı ayrı teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.

Üniversitemiz Genç TEMA Topluluğu Başkanı Burcu Örük ise yaptığı açıklamada; Genç TEMA Topluluğu olarak yaptıkları her türlü çalışmada yer alan arkadaşlarına ve maddi manevi her türlü desteği sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin’e ve Üniversitemiz Yönetimine teşekkür etti.

Üniversitemiz Genç TEMA Topluluğu Yıl Sonu Toplantısı, birlikte yapılan iftar yemeği ile son buldu.