Şampiyon Beton Kano Takımımız Kupasını Rektörümüze Takdim Etti

May 31

Üniversitelerarası Beton Kano 2019 Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Üniversitemiz beton kano takımı, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı ziyaret ederek şampiyonluk kupasını takdim etti.

Ziyarete; Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar, beton kano takımı akademik danışmanı Doç. Dr. Mehmet Emiroğlu, öğretim elemanlarımız ve beton kano takımı öğrencileri katıldı.

Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan Üniversitemiz beton kano takımı, "ANKA" isimli kanoları ile İTÜ göletinde gerçekleşen Üniversitelerarası Beton Kano 2019 Yarışması’nda Türkiye birincisi olmuştu. Başarısı ile Üniversitemizi gururlandıran öğrencilerimiz Rektörümüzü ziyaret ederek kazandıkları şampiyonluk kupasını takdim etti. Şampiyonluk kupası Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar tarafından takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, şampiyon takımımızı ve emeği geçen öğretim elemanlarımızı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.