Üniversitemiz Genç TEMA Topluluğu Çilimli Anaokulu'nun Sınıflarını Renklendirdi

May 31

Üniversitemiz Öğretim Görevlisi ve TEMA Vakfı Düzce İl Temsilcisi Oğuzhan Kendirli koordinatörlüğünde Üniversitemiz Genç TEMA Topluluğu öğrencileri, devlet okullarına gönüllü desteklerini vermeye devam ediyor.

Genç TEMA topluluğuna bağlı Üniversitemiz öğrencileri Çilimli Anaokulu’nda sınıfları renklendirerek minikleri yine sevindirdiler.

Topluluk Başkanı Burcu Örük konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Genç TEMA topluluğunda bulunarak topluma faydalı hizmetlerde bulunmanın kendilerini mutlu hissetmelerini sağladığını ifade etti. Öğrenci arkadaşlarına ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Burcu Örük, sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini söyledi.

Çilimli Anaokulu Müdürü ve TEMA Vakfı Çilimli ilçe sorumlusu Nuray Eran Türedi ise üniversite öğrencilerinin verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür etti. Gençlerin enerjilerini topluma faydalı hizmetlere dönüştürmelerinin gurur verici olduğunu söyledi.

Etkinlik öğrencilerle birlikte yapılan iftar yemeği ile son buldu.